Deze banken worden in Nederland gebouwd en zijn op maat te maken en in hoogte en diepte aan te passen of in de standaard 1 (fauteuil), 1.5(loveseat), 2, 2.5, 3, of 4 zits, danwel als hoek of eiland bank (Chaise longue), en worden binnen 4-6 weken geleverd en gratis bezorgd in de regio op de beneden verdieping

Zitbank Romeo- 3zits v.a €1749

Zitbank TBL MAX 3zits v.a.€1474,-

Zitbank Flight 3zits v.a 1617,-

-

Zitbank Kimberly, 3 zits v.a €1649,-

Zitbank Pilatus 3zits v.a. €1617,-

Zitbank Hardy

Zitbank Coast 3zits v.a €1672,-

zitbank Hearth

Zitbank Watch 3zits v.a €1584,-

Zitbank Olive

hoekbank Shanka

Hoekbank Morani

Hoekbank Hardy

Bankstel op maat maken?

Banken

Of het interieur nu landelijk of modern is ingericht een bankstel is altijd naar ieders wens aan te passen. Een bank met bijpassende fauteuil, een loungebank met een hocker die aan te schuiven is, een hoekbank die op maat gemaakt wordt, er is voor elke woonruimte wel een passend zitmeubel te vinden.

Kwaliteit

Om een klein voorbeeld te noemen waaruit onze zitmeubelen worden geproduceerd;

Romp (het binnenframe) bestaat uit meubelplaat waarvan de dragende delen worden gemaakt, en van beuken regels om dit alles te ondersteunen. Vering (het zitgedeelte) bestaat uit een ijzeren nozagvering, de vering (het ruggedeelte) bestaat uit elastische banden. Binnenvulling (van de kussens) kan bestaan uit polyeter, skyron, of latex, maar dit is afhankelijk voor welk model zitmeubel er gekozen wordt.

Onze zitmeubelen worden bij onze fabriekant in Oss geproduceerd. U vindt daarom ook ons label HANDMADE IN HOLLAND in onze Haros zitmeubelen terug. En door goed vakmanschap met goede kwaltiteitsmaterialen te combineren wordt er een vertrouwde hollandse kwaltiteit geleverd. Kwaliteit staat immers voor een goede prijs en service.